Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Δήμου Αμαρουσίου

Στις 26, 27 και 28 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη των νηπίων τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.
Τα νήπια θα επισκεφθούν, ανά τμήματα, το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Όλγας 26 & Πλάτωνος 1, Μαρούσι τηλ. 210-6128538), ως εξής:

Την Τετάρτη 26 Μαρτίου τα παιδιά των τμημάτων:
Ν.1 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Γιώτα Παππά)
Ν.4 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Ζαφείρα Ντούλη)

Την Πέμπτη 27 Μαρτίου τα παιδιά των τμημάτων:
Ν.5 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Νάντια Παπαλεξανδρή)
Ν.6 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Ναταλία Ηλιάδη)

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου τα παιδιά των τμημάτων:
Ν.2 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Αγγελική Παλαιοκαστρίτου)
Ν.3 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Αλεξάνδρα Λύκαρη)
Το ποσό για τη μεταφορά τού κάθε παιδιού με το σχολικό λεωφορείο είναι 5 €, τα οποία θα πρέπει να τα φέρει το παιδί, μαζί με τη δήλωση συμμετοχής που επισυνάπτεται με την ένδειξη επιθυμώ, μέχρι και την Τρίτη 26 Μαρτίου. Η δήλωση συμμετοχής και τα χρήματα θα πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού, με την ένδειξη «Λαογραφικό Μουσείο».
Αν, για κάποιο λόγο, κάποιο παιδί  δε θα συμμετάσχει στην εκπαιδευτική αυτή επίσκεψη, παρακαλούνται οι γονείς να επιστρέψουν στο Νηπιαγωγείο τη δήλωση συμμετοχής συμπληρωμένη, με την ένδειξη δεν επιθυμώ.
Παρακαλούμε τις ημέρες των επισκέψεων τα παιδιά που προσέρχονται στο Νηπιαγωγείο με ιδιωτικό μέσο (Ι.Χ), να έχουν προσέλθει στο Σχολείο μέχρι τις 9.00, προκειμένου να μην καθυστερήσει η αναχώρηση των σχολικών λεωφορείων για την επίσκεψη.