Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Πράξη Αγάπης τού Πάσχα

Εορτή Αγάπης το Πάσχα  και στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού δίνουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία, με την Πράξη Αγάπης, να νιώσουν έμπρακτα -για μία ακόμη φορά- την Αγάπη μέσα από τη χαρά και τη συγκίνηση τής Προσφοράς στον συνάνθρωπο -και ιδιαίτερα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Για το Πάσχα, ως Προσφορά Αγάπης στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, τα προνήπια θα κατασκευάσουν φαναράκια και τα νήπια θα φτιάξουν παραδοσιακές λαμπροκουλούρες.
Τα φαναράκια των προνηπίων και οι λαμπροκουλούρες των νηπίων θα εκτεθούν ονομαστικά -μέσα σε κάθε τμήμα- την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014. Κατά την ενημερωτική συνάντηση με τις νηπιαγωγούς, οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το φαναράκι ή τη λαμπροκουλούρα τού παιδιού τους, προσφέροντας χρηματικό ποσό κατά την κρίση τους.
Οι γονείς που δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν την Τετάρτη 9/4 στην Πασχαλινή Αγορά, αλλά θέλουν να συμμετάσχουν στην Πράξη Αγάπης, έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το φαναράκι ή τη λαμπροκουλούρα τού παιδιού τους στέλνοντας στο Νηπιαγωγείο το χρηματικό ποσό που επιθυμούν την Πέμπτη 10/4/2014 ή την Παρασκευή 11/4/2014. Τα χρήματα θα πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού με την ένδειξη «ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ».
Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τα φαναράκια και τις λαμπροκουλούρες που θα αγοραστούν στην Πασχαλινή Αγορά θα διατεθεί, όπως και τα Χριστούγεννα:

- Στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών με διακριτικό τίτλο «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (Αιόλου 104, Αθήνα, τηλ. 210-3218488).

- Στο Κέντρο Προστασίας τού Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ (Δημοκρατίας 65, Ίλιον, τηλ. 213-2015700).

- Στο Φιλανθρωπικό Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» (Στησιχόρου 15, Αθήνα, τηλ. 210-7293404).