Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Συνάντηση πρώτης γνωριμίας
Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού οργανώνει, για τους γονείς των παιδιών που θα φοιτήσουν στο Νηπιαγωγείο το σχολικό έτος 2014-2015, συνάντηση πρώτης γνωριμίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 στο χώρο τού Νηπιαγωγείου. Την ημέρα αυτή σας περιμένουμε να έρθετε στο Νηπιαγωγείο μας μαζί με το παιδί σας, από τις 9.00 το πρωί μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι, όποια ώρα εσείς επιθυμείτε (η χρονική διάρκεια τής συνάντησής σας με τη νηπιαγωγό δε θα ξεπερνά τα 10΄με 15΄).


Στη συνάντηση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την υπεύθυνη νηπιαγωγό τού τμήματος στο οποίο θα φοιτήσει το παιδί σας και να πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα λειτουργίας τού Νηπιαγωγείου.

Η παρουσία σας στο Νηπιαγωγείο την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί εκτός των άλλων θα πρέπει να ελέγξετε τα στοιχεία τής Ατομικής Καρτέλας τού παιδιού σας (τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση κ.α.) και να συμπληρώσετε το Ατομικό Δελτίο του. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνει το Ατομικό Δελτίο τού παιδιού είναι απαραίτητες για τη νηπιαγωγό του και είναι απολύτως εμπιστευτικές.