Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Γ΄ενημερωτικη συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών-Πράξη αγάπης Χριστουγέννων
Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η Γ΄ ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού με τις νηπιαγωγούς των παιδιών τους. Στη συνάντηση οι γονείς θα συζητήσουν -κατ’ ιδίαν- με τη νηπιαγωγό τού παιδιού τους και θα ενημερωθούν για την πρόοδό του.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων και για να αποφευχθεί -όσο είναι δυνατόν- η μεγάλη αναμονή έξω από τις τάξεις και ο συνωστισμός στους διαδρόμους, θα πρέπει οι γονείς να προσέλθουν στο Νηπιαγωγείο τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που τους έχει οριστεί.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί και η Α΄ ενημερωτική συνάντηση των γονέων με τους υπεύθυνους των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων, κατά την οποία θα έχουν οι γονείς τη δυνατότητα -αν το επιθυμούν- να συναντήσουν και να συζητήσουν -κατ’ ιδίαν- για τα παιδιά τους με τους υπεύθυνους των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης, αλλά με σειρά προτεραιότητας.
Από 15:30 έως 19:30 θα δεχθούν οι υπεύθυνοι τής Ρυθμικής-Κινητικής Αγωγής, τής Μουσικής Αγωγής, τής Ελληνικής Παράδοσης και τής Φυσικής Αγωγής.
Από 15:30 έως 18:00 θα δεχθούν οι υπεύθυνες τής Αγγλικής Γλώσσας.
Οι υπεύθυνοι των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων θα βρίσκονται στις εξής αίθουσες τού Νηπιαγωγείου:
- στην αίθουσα Υποδιεύθυνσης (από 15:30 έως 19:30) η υπεύθυνη τής Ρυθμικής-Κινητικής Αγωγής κ. Σιμόνη Σταυροπούλου
- στην αίθουσα Νηπιαγωγών (από 15:30 έως 19:30) η υπεύθυνη τής Μουσικής Αγωγής κ. Τατιάνα Ζωγράφου
- στην αίθουσα τής τραπεζαρίας νηπίων (από 15:30 έως 19:30) η υπεύθυνη τής Ελληνικής Παράδοσης κ. Ντίνα Γκαραγκάνη
- στο κεντρικό χωλ τού Νηπιαγωγείου (από 15:30 έως 19:30) ο υπεύθυνος τής Φυσικής Αγωγής κ. Νίκος Μπάρλας
- στον επάνω όροφο τού Νηπιαγωγείου (από 15:30 έως 18:00) η υπεύθυνη τής Αγγλικής Γλώσσας κ. Μαρία Δασκαλάκη (για τα τμήματα Π.2, Ν.3, Ν.4)
- στον επάνω όροφο τού Νηπιαγωγείου (από 15:30 έως 18:00) η υπεύθυνη τής Αγγλικής Γλώσσας κ. Άντα Μπούκη (για τα τμήματα Ν.1, Ν.2)
- στον επάνω όροφο τού Νηπιαγωγείου (από 15:30 έως 18:00) η υπεύθυνη τής Αγγλικής Γλώσσας κ. Εμμανουέλα Σακελλίων (για τα τμήματα Π.1, Ν.5, Ν.6, Ν.7).
- Η υπεύθυνη τής Θεατρικής Αγωγής κ. Φίλια Δενδρινού επέστρεψε τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στο Νηπιαγωγείο μετά από αναρρωτική άδεια και κατά συνέπεια δεν θα δεχθεί τους γονείς σε αυτή τη συνάντηση, αλλά στην επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση γονέων, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο 2015.
Επίσης, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου θα βρίσκεται υπεύθυνος των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας προκειμένου να συζητήσει με τους γονείς θέματα συμπεριφοράς τού παιδιού τους που τους απασχολούν.

Την ίδια ημέρα, από 15:30 έως 19:30, μέσα στα τμήματα τού Νηπιαγωγείου θα εκτεθούν τα ημερολόγια τού 2015 που δημιούργησε κάθε παιδί στο πλαίσιο τής προσφοράς αγάπης για τα Χριστούγεννα. Οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το ημερολόγιο τού παιδιού τους, προσφέροντας χρηματικό ποσό κατά την κρίση τους.
Αν κάποιοι γονείς δεν μπορούν να έρθουν στις 15 Δεκεμβρίου στη χριστουγεννιάτικη αγορά, αλλά θέλουν να συμμετάσχουν στην Πράξη Αγάπης, μπορούν να αγοράσουν το ημερολόγιο τού παιδιού τους στέλνοντας στο Νηπιαγωγείο το χρηματικό ποσό που επιθυμούν, μία από τις επόμενες ημέρες (μέχρι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου). Τα χρήματα, τα οποία θα στείλουν με το παιδί τους στο Νηπιαγωγείο για την Πράξη Αγάπης, πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού μαζί με την ένδειξη «Πράξη Αγάπης».