Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών
Ενημερώνονται οι γονείς των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού ότι, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 200/1998 Π.Δ. τού Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας των νηπιαγωγείων για το σχολικό έτος 2014-2015.
Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει το πρωί με κανονικό ωράριο. Το απόγευμα, από τις 18:30 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η έκτη -και τελευταία- προγραμματισμένη συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών. Στη συνάντηση αυτή παρακαλούνται οι γονείς να έρθουν μαζί με το παιδί τους για να παραλάβουν τον φάκελο με όλες τις εργασίες του, καθώς και το αναμνηστικό φοίτησής του στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού.
Την ίδια ημέρα θα λειτουργεί -στον χώρο τού Νηπιαγωγείου- έκθεση με ομαδικές εργασίες προνηπίων και νηπίων όλων των τμημάτων. Οι ομαδικές αυτές εργασίες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο τού πολιτιστικού προγράμματος «Οι τέσσερεις εποχές στην Τέχνη», το οποίο αναπτύχθηκε στο καλλιτεχνικό εργαστήρι τού Νηπιαγωγείου. Κατά τη διάρκεια τού σχολικού έτους λειτούργησαν πέντε εργαστήρια, όπου τα παιδιά -με τη βοήθεια των υπευθύνων των Εξειδικευμένων Δραστηριοτήτων- δημιούργησαν συνολικά 49 ομαδικά έργα, τα οποία και θα παρουσιαστούν στην έκθεση, μαζί με τα έργα που δημιούργησαν εμπνευσμένα από τους ρόλους που είχαν στη θεατρική παράσταση τής εορτής λήξεως.
Επίσης, στην αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου θα γίνεται συνεχής προβολή ταινίας με στιγμιότυπα από ποικίλες δράσεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν -καθ’ όλη τη διάρκεια τού σχολικού έτους- τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.