Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό τής 28ης Οκτωβρίου
Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού τα παιδιά θα εορτάσουν την επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940 και την εορτή τής Σημαίας. Τη γιορτή οργάνωσαν και προετοίμασαν τα νήπια των τμημάτων N.2 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Αγγελική Παλαιοκαστρίτου) και Ν.4 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Ζαφείρα Ντούλη).
Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015 τα παιδιά των τμημάτων Ν.2 και Ν.4 θα παρουσιάσουν τη γιορτή στους συμμαθητές τους, δηλ. στα παιδιά των υπολοίπων έξι τμημάτων τού Νηπιαγωγείου. Μετά το τέλος τής εορτής θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση στους εξωτερικούς χώρους των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά τού Νηπιαγωγείου. Την παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 11:25, μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς των παιδιών όλων των τμημάτων (προνηπίων και νηπίων) τού Νηπιαγωγείου.
Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 τα παιδιά των τμημάτων Ν.2 και Ν.4 θα παρουσιάσουν την εορτή στους γονείς τους, στους οποίους έχει ήδη σταλεί σχετική πρόσκληση.
Τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015, λόγω τής εορτής τού πολιούχου τού Π. Ψυχικού Αγ. Δημητρίου, το Νηπιαγωγείο δεν θα λειτουργήσει, καθώς και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου, λόγω τής επετείου τής 28ης Οκτωβρίου 1940.
Την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 τα παιδιά θα φορούν την επίσημη ενδυμασία τού Σχολείου (μπλε παντελόνι ή φούστα, άσπρο πουκάμισο, μπλε ζακέτα, γραβάτα ή φιόγκο).