Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Ε΄ ενημερωτική συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών
Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, από 15:45 έως 19:45, θα πραγματοποιηθεί η Ε΄ ενημερωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού με τις νηπιαγωγούς των παιδιών τους στον χώρο τού Νηπιαγωγείου.
Στη συνάντηση αυτή οι γονείς θα συζητήσουν -κατ’ ιδίαν- με τη νηπιαγωγό τού παιδιού τους και θα ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδό του. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για να αποφευχθεί -όσο είναι δυνατόν- η μεγάλη αναμονή έξω από τις τάξεις και ο συνωστισμός στους διαδρόμους, θα πρέπει να προσέλθουν στο Νηπιαγωγείο τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που τους έχει οριστεί.
Παράλληλα οι γονείς, εάν το επιθυμούν, μπορούν να συναντήσουν και να συζητήσουν για τα παιδιά σας -κατ’ ιδίαν- με τους υπεύθυνους των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί χωρίς συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προσέλευσης, αλλά με σειρά προτεραιότητας.
Οι υπεύθυνοι των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων θα δέχονται ως εξής:
- από 15:45 έως 19:45 τής Ρυθμικής-Κινητικής Αγωγής, τής Θεατρικής Αγωγής, τής Μουσικής Αγωγής, τής Ελληνικής Παράδοσης και τής Φυσικής Αγωγής
- από 15:45 έως 18:30 θα δεχθούν οι υπεύθυνες τής Αγγλικής Γλώσσας.
Οι υπεύθυνοι των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων θα βρίσκονται στις εξής αίθουσες τού Νηπιαγωγείου:
- στην αίθουσα Υποδιεύθυνσης (από 15:45 έως 19:45) η υπεύθυνη τής Ρυθμικής-Κινητικής Αγωγής κ. Σιμόνη Σταυροπούλου
- στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (από 15:45 έως 19:45) η υπεύθυνη τής Θεατρικής Αγωγής κ. Ελένη Φλεβάρη
- στην αίθουσα νηπιαγωγών (από 15:45 έως 19:45) η υπεύθυνη τής Μουσικής Αγωγής κ.Τατιάνα Ζωγράφου
- στον επάνω όροφο τού Νηπιαγωγείου (από 15:45 έως 19:45) η υπεύθυνη τής Ελληνικής Παράδοσης κ. Ντίνα Γκαραγκάνη
- στο κεντρικό χολ τού Νηπιαγωγείου (από 16:30 έως 19:45 λόγω τού ομίλου ποδοσφαίρου) ο υπεύθυνος τής Φυσικής Αγωγής κ. Νίκος Μπάρλας
- στον επάνω όροφο τού Νηπιαγωγείου (από 15:45 έως 18:30) η υπεύθυνη τής Αγγλικής Γλώσσας κ. Μαρία Δασκαλάκη (για τα τμήματα Π.2, Ν.2, Ν.3, Ν.6)
- στον επάνω όροφο τού Νηπιαγωγείου (από 15:45 έως 18:30) η υπεύθυνη τής Αγγλικής Γλώσσας κ. Μαρίζα Μπουρδάκου (για τα τμήματα Π.1, Ν.1, Ν.4, Ν.5).
Επίσης, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων τού Νηπιαγωγείου θα βρίσκεται υπεύθυνος των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, προκειμένου να συζητήσει με τους γονείς θέματα συμπεριφοράς τού παιδιού τους που τους απασχολούν.