Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Πράξη Αγάπης τού Πάσχα
Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, θα πραγματοποιηθεί πασχαλινή αγορά. Προκειμένου τα παιδιά τού Νηπιαγωγείο, με την ευκαιρία των αγίων ημερών τού Πάσχα, να νιώσουν έμπρακτα την αγάπη, μέσα από τη χαρά και τη συγκίνηση τής προσφοράς στον συνάνθρωπο συμμετέχουν με τον τρόπο τους στην πασχαλινή πράξη αγάπης. Τα προνήπια και τα νήπια θα βάψουν κόκκινα αβγά, θα πλάσουν πασχαλινά κουλλουράκια και θα κατασκευάσουν πασχαλινά καλαθάκια. Αυτά τα πασχαλινά καλαθάκια θα εκτεθούν ονομαστικά -μέσα σε κάθε τμήμα- και οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το πασχαλινό καλαθάκι με το αβγό και τα κουλλουράκια τού παιδιού τους, προσφέροντας χρηματικό ποσό κατά την κρίση τους.
Εάν κάποιοι γονείς δεν δεν μπορούν να έρθουν την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 στην πασχαλινή αγορά, αλλά θέλουν να συμμετάσχουν στην πράξη αγάπης, μπορούν να αγοράσουν το πασχαλινό καλαθάκι τού παιδιού τους στέλνοντας στο Νηπιαγωγείο το χρηματικό ποσό που επιθυμούν την ίδια ή τις επόμενες ημέρες (την Τετάρτη 20, την Πέμπτη 21, ή την Παρασκευή 22 Απριλίου). Τα χρήματα τα οποία θα στείλουν οι γονείς με το παιδί τους στο Νηπιαγωγείο για την πράξη αγάπης πρέπει να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω στον φάκελο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τού παιδιού, με την ένδειξη «ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ».
Το χρηματικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τα πασχαλινά καλαθάκια που θα αγοραστούν στην πασχαλινή αγορά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού θα διατεθεί, όπως και τα Χριστούγεννα,
- στην Ελληνική Εθνική Επιτροπή τής Unicef
- στην «Μέριμνα» - Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και στον Θάνατο
- στην «Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων - ΕΛΕΠΑΠ»
- στην «Πόρτα Ανοιχτή» - Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης.