Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Tελευταία ημέρα λειτουργίας τού Νηπιαγωγείου
Ενημερώνονται οι γονείς των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού ότι, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 200/1998 Π.Δ. τού Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας των Νηπιαγωγείων, για το σχολικό έτος 2015-2016.
Την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού θα λειτουργήσει το πρωί με κανονικό ωράριο. Το απόγευμα τής ίδιας ημέρας, από 18:30 έως 19:30, θα πραγματοποιηθεί η έκτη -και τελευταία- προγραμματισμένη συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών. Στη συνάντηση αυτή, παρακαλούνται οι γονείς να προσέλθουν στο Σχολείο μαζί με το παιδί τους για να παραλάβουν τον φάκελο με όλες τις εργασίες του, καθώς και το αναμνηστικό φοίτησής του στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού.
Στις 19:30 ακριβώς, θα συγκεντρωθούν όλοι μαζί -τα παιδιά, οι γονείς και το προσωπικό (εκπαιδευτικό, διοικητικό, βοηθητικό) τού Νηπιαγωγείου- μπροστά στην κεντρική είσοδο τού Νηπιαγωγείου. Εκεί, με μια τελευταία εορταστική έκπληξη, θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για τα 60 χρόνια λειτουργίας τού Νηπιαγωγείου.
Την ίδια ημέρα θα λειτουργεί στον χώρο τού Νηπιαγωγείου έκθεση με ομαδικές εργασίες των παιδιών όλων των τμημάτων. Οι ομαδικές αυτές εργασίες δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο τού πολιτιστικού προγράμματος «Εξερευνώντας την τέχνη μέσα από τρία καλλιτεχνικά ρεύματα: ιμπρεσσιονισμό, πουαντιγισμό, μοντέρνα τέχνη», το οποίο υλοποιήθηκε στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι τού Νηπιαγωγείου. Κατά τη διάρκεια τού σχολικού έτους λειτούργησαν τρία εργαστήρια, όπου τα παιδιά, με τη βοήθεια των υπευθύνων των Εξειδικευμένων Δραστηριοτήτων, δημιούργησαν συνολικά 32 ομαδικά έργα, τα οποία και θα παρουσιαστούν στην έκθεση, μαζί με τα έργα τα οποία εμπνεύστηκαν τα παιδιά από τον εορτασμό των 60 χρόνων λειτουργίας τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.
Επίσης, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου θα γίνεται συνεχής προβολή ταινίας με στιγμιότυπα από τις ποικίλες δράσεις και τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν τα προνήπια και τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού σε όλη τη διάρκεια τού σχολικού έτους 2015-2016.