Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό τής 28ης Οκτωβρίου
Τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 οι μικροί μαθητές τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού θα γιορτάσουν την επέτειο τής 28ης Οκτωβρίου 1940 και την εορτή τής Σημαίας. Την εορτή προετοίμασαν και θα παρουσιάσουν τα παιδιά τμημάτων νηπίων Ν.4 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Ζαφείρα Ντούλη) και N.5 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Γιώτα Παππά).
Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου τα παιδιά των τμημάτων Ν.4 και Ν.5 θα παρουσιάσουν την γιορτή στα παιδιά των υπολοίπων έξι τμημάτων τού Νηπιαγωγείου. Μετά το τέλος τής εορτής θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση στους εξωτερικούς χώρους των Σχολείων, στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά τού Νηπιαγωγείου. Την παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 11:20, μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς των παιδιών όλων των τμημάτων (προνηπίων και νηπίων) τού Νηπιαγωγείου.
Σε περίπτωση βροχής η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στους εσωτερικούς χώρους τού Νηπιαγωγείου, χωρίς την παρουσία γονέων.
Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου τα παιδιά των τμημάτων Ν.4 και Ν.5 θα παρουσιάσουν τη γιορτή στους γονείς τους, στους οποίους έχει ήδη σταλεί σχετική πρόσκληση.
Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου το Νηπιαγωγείο δεν θα λειτουργήσει, λόγω τής εορτής τού Αγ. Δημητρίου, πολιούχου τού Π.Ψυχικού. Επίσης δεν θα λειτουργήσει την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, λόγω τής επετείου τής 28ης Οκτωβρίου 1940.
Τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου τα παιδιά θα φορούν την επίσημη ενδυμασία τού Σχολείου (μπλε παντελόνι ή φούστα, άσπρο πουκάμισο, μπλε ζακέτα, γραβάτα ή φιόγκο).