Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Δ΄ προγραμματισμένη συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών
Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Νηπιαγωγείο μας η Δ΄ προγραμματισμένη συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών, από 15:45 έως 19:45.
Στη συνάντηση αυτή θα συζητήσουν οι γονείς κατ’ ιδίαν με τη νηπιαγωγό τού παιδιού  τους και θα ενημερωθούν σχετικά με την πρόοδό του.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για να αποφευχθεί -όσο είναι δυνατόν- η μεγάλη αναμονή έξω από τις τάξεις και ο συνωστισμός στους διαδρόμους, οι γονείς θα πρέπει να προσέλθουν στο Νηπιαγωγείο τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που τους έχει οριστεί.
Παράλληλα με την Δ΄ ενημερωτική συνάντηση γονέων και νηπιαγωγών, θα πραγματοποιηθεί και η Β΄ Ενημερωτική Συνάντηση γονέων και υπευθύνων εξειδικευμένων δραστηριοτήτων, κατά την οποία θα έχουν τη δυνατότητα -αν το επιθυμούν- να συναντήσουν και να συζητήσουν κατ’ ιδίαν για το παιδί τους με τους υπεύθυνους των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με σειρά προτεραιότητας.

Από 15:45 έως 19:45 θα δεχθούν οι υπεύθυνοι τής Ρυθμικής-Κινητικής Αγωγής, τής Θεατρικής Αγωγής και των Φιλαναγνωστικών Δράσεων, τής Μουσικής Αγωγής, τής Ελληνικής Παράδοσης και τής Μουσειακής Αγωγής, τής Φυσικής Αγωγής και τής Αγγλικής Γλώσσας.

Οι υπεύθυνοι των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων θα βρίσκονται στις εξής αίθουσες τού Νηπιαγωγείου:

- Στην Αίθουσα Υποδιεύθυνσης η υπεύθυνη τής Ρυθμικής-Κινητικής Αγωγής κ.Σιμόνη Σταυροπούλου.

- Στην Αίθουσα Νηπιαγωγών η υπεύθυνη τής Θεατρικής Αγωγής και των Φιλαναγνωστικών Δράσεων κ.Ελένη 
   Φλεβάρη.

- Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων τού Νηπιαγωγείου η υπεύθυνη τής Μουσικής Αγωγής κ. Ανδριάννα
  Ψωμιάδου

- Στο κεντρικό χωλ τού Νηπιαγωγείου ο υπεύθυνος τής Φυσικής Αγωγής κ.Νίκος Μπάρλας

- Στον επάνω όροφο τού Νηπιαγωγείου η υπεύθυνη τής Ελληνικής Παράδοσης και τής Μουσειακής Αγωγής
   κ.Έφη Μπογάτσα  και  η υπεύθυνη τής Αγγλικής Γλώσσας κ. Κατερίνα Κυριάκη

Συνάντηση με τη Συμβουλευτική Υπηρεσία τής Φ. Ε.

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου θα βρίσκεται υπεύθυνος των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, προκειμένου να συζητήσουν οι γονείς θέματα συμπεριφοράς τού παιδιού τους που τους απασχολούν.