Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο τής 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό τής Θεοτόκου
Την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 τα νήπια και τα προνήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού θα εορτάσουν την επέτειο τής 25ης Μαρτίου 1821 και τον Ευαγγελισμό τής Θεοτόκου. Την εορτή προετοίμασαν και παρουσιάσουν τα παιδιά τού τμήματος προνηπίων Π.2 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Αναστασία Γκρέκου) και των τμημάτων νηπίων Ν.1 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Αλεξάνδρα Λύκαρη) και Ν.3 (υπεύθυνη νηπιαγωγός κ. Μαρίνα Παπατζανάκη).
Η εορτή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και Προβολών τού Νηπιαγωγείου.
Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 τα παιδιά των τμημάτων Π.2, Ν.1 και Ν.3 θα παρουσιάσουν την εορτή στα παιδιά των υπολοίπων πέντε τμημάτων τού Νηπιαγωγείου. Μετά το τέλος τής εορτής θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση στους εξωτερικούς χώρους των Σχολείων, στην οποία θα συμμετάσχουν όλα τα παιδιά (προνήπια και νήπια) τού Νηπιαγωγείου. Την παρέλαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 11:30, μπορούν να παρακολουθήσουν οι γονείς των παιδιών όλων των τμημάτων (προνηπίων και νηπίων) τού Νηπιαγωγείου. Σε περίπτωση βροχής, η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στους εσωτερικούς χώρους τού Νηπιαγωγείου, χωρίς την παρουσία γονέων.
Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 τα παιδιά των τμημάτων Π.2, Ν.1 και Ν.3 θα παρουσιάσουν την εορτή στους γονείς τους, στους οποίους έχει ήδη σταλεί σχετική πρόσκληση.
Και τις δύο ημέρες (22 και 23 Μαρτίου) τα παιδιά θα φορούν την επίσημη ενδυμασία τού Σχολείου (μπλε παντελόνι ή φούστα, άσπρο πουκάμισο, μπλε ζακέτα, γραβάτα ή φιόγκο).