Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Πράξη Αγάπης τού Πάσχα
Εορτή αγάπης το Πάσχα και στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείου Ψυχικού δίνεται στα παιδιά η ευκαιρία, με την πασχαλινή πράξη αγάπης, να νιώσουν έμπρακτα -για μία ακόμη φορά- την αγάπη, μέσα από τη χαρά τής προσφοράς στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Για το Πάσχα ως προσφορά αγάπης τα προνήπια και τα νήπια θα βάψουν κόκκινα αβγά, θα πλάσουν πασχαλινά κουλουράκια και θα κατασκευάσουν πασχαλινά καλαθάκια. Τα πασχαλινά καλαθάκια θα εκτεθούν ονομαστικά, μέσα σε κάθε τμήμα, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, από 15:45 έως 19:45. Την ημέρα αυτή οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το πασχαλινό καλαθάκι με το αβγό και τα κουλουράκια τού παιδιού τους, προσφέροντας χρηματικό ποσό κατά την κρίση τους.
Αν κάποιοι γονείς δεν μπορούν να έρθουν την Πέμπτη 6 Απριλίου στην πασχαλινή αγορά μας, αλλά θέλουν να συμμετάσχουν στην πράξη αγάπης, μπορείτε να αγοράσουν το πασχαλινό καλαθάκι τού παιδιού τους στέλνοντας στο Νηπιαγωγείο το χρηματικό ποσό που επιθυμουν, την ίδια ή την επόμενη ημέρα (Παρασκευή 7 Απριλίου). Παράκληση τα χρήματα, τα οποία θα στείλουν με το παιδί τους, να είναι μέσα σε φάκελο καλά κλεισμένο και επάνω να είναι γραμμένο το ονοματεπώνυμο τού παιδιού με την ένδειξη «Πράξη Αγάπης».
Το χρηματικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τα πασχαλινά καλαθάκια που θα αγοραστούν στην πασχαλινή αγορά θα διατεθεί, όπως και τα Χριστούγεννα,
- στη διεθνή οργάνωση «Action Aid» (Φαλήρου 52, 117 41 Αθήνα, τηλ.: 210-9212321, e-mail:  info.hellas@actionaid.org)
- στην «Αγκαλιά» - Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού (Λ. Αθηνών 84, 10441 Αθήνα, τηλ. 210-8828788, e-mail: info@agalia.org.gr)
- στην Ελληνική Εθνική Επιτροπή τής Unicef (Ανδρ. Δημητρίου 8 και Τζ. Κέννεντυ 37 Καισαριανή, τηλ. 210-7252555, e-mail: info@unicef.gr)
- στη «Μέριμνα» - Εταιρεία για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και στον Θάνατο (Παπανικολή 2α , Σίδερα Χαλανδρίου, τηλ.: 210-6463367, e-mail: merimna@cs.dua.gr)
- στην «Πόρτα Ανοιχτή» - Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης (Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη, τηλ. 210 96 22 290, e-mail: opendoor@eps-ath.gr).