Εκτύπωση
Στις 15 και 22 Μαρτίου 2014 διοργανώθηκε το τουρνουά Καλαθοσφαίρισης για μαθητές δημοτικών σχολείων στις εγκαταστάσεις τού Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας-PIERCE, στο πλαίσιο των Α.Σ.Ι.Σ.
Στο τουρνουά αυτό έλαβε μέρος αντιπροσωπευτική ομάδα αγοριών των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης αποτελούμενη από τους παρακάτω μαθητές: Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης: οι Αντωνόπουλος Χρήστος και Καβαρλίγκος Δημήτρης,  Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης: οι Γαλανόπουλος Νίκος και Μπίμπας Ηλίας-Ιάσων, Γ΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης: οι Ανδριόπουλος Γρηγόρης, Βρεττός Παύλος και Σερετάκος Γιώργος και Δ΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης: οι Θεοφιλόπουλος Χαράλαμπος, Καπετανάκης Δημήτρης, Ξανθόπουλος Αντώνης και Προυσαλίδης Βασίλης.
Η ομάδα τού Σχολείου αντιμετώπισε τα Αρσάκεια Σχόλεια Ψυχικού και την Εκπαιδευτική Αναγέννηση για την 1η αγωνιστική και το Κολλέγιο Αθηνών και τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα για τη 2η αγωνιστική, σημειώνοντας 2 νίκες και 2 ήττες. Την ομάδα προπόνησε και συνόδευσε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής τού Δ΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικου Εκάλης κ. Μιχάλης Τζαβέλης.