Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

Ημερολόγιο

Μάιος 2018
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 18 1 2 3 4 5
week 19 6 7 8 9 10 11 12
week 20 13 14 15 16 17 18 19
week 21 20 21 22 23 24 25 26
week 22 27 28 29 30 31
Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει σφραγισμένες προσφορές για τις επίσημες και τις καθημερινές ενδυμασίες των προνηπίων, των νηπίων και των μαθητών των Αρσακείων Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Πατρών.
Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν και να πρωτοκολληθούν μέχρι και τις 31 Μαΐου 2018 και ώρα 12 μ. στο Λογιστήριο των Αρσακείων Σχολείων Πατρών, Αγίας Παρασκευής, Πλατάνι Ρίου.
Πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές των ενδυμάτων και τα στοιχεία τού διαγωνισμού δίδονται από το Λογιστήριο Πατρών, κ. Γεώργιο Πατρινό, τηλ. 2610-990.350, εσωτ. 6
Από τη φετινή χρονιά, εκτός από τις προφορικές εξετάσεις των αγγλικών διπλωμάτων Cambridge & Michigan που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος στα Αρσάκεια - Τοσίτσεια Σχολεία, και οι γραπτές εξετάσεις θα διεξάγονται επίσης στους χώρους των σχολείων μας για τη διευκόλυνση γονέων και μαθητών, με εξαίρεση για φέτος του C.P.E. PROFICIENCY CAMBRIDGE, του οποίου οι γραπτές εξετάσεις θα διεξαχθούν στον τόπο που αναφέρεται στο αρχείο που ακολουθεί.

Η συντονίστρια και οι καθηγητές του Αγγλικού Τμήματος εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας Καλή Επιτυχία!
Συντονισμός  Αγγλικού Τμήματος

Το Αρσάκειο Γενικό Λύκειο Πατρών διοργανώνει, σε συνεργασία με Εργαστήρια Τμημάτων τού Πανεπιστημίου Πατρών, Θερινά Σχολεία (SUMMER SCHOOL) από 25 Ιουνίου έως 06 Ιουλίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Στα Θερικνά Σχολεία μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων λυκείου και τής Γ΄ γυμνασίου, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στις ερευνητικές ομάδες εργασίας των διαφόρων εργαστηρίων.

Προς τους γονείς των μαθητών
των Αρσακείων ‒ Τοσιτσείων Σχολείων

Το Διοικητικό Συμβούλιο τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, συμμεριζόμενο τα ποικίλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν γονείς μαθητών, έχει ιδρύσει το Ταμείο Υποτροφιών το οποίο ενισχύεται από τον προϋπολογισμό τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, από χορηγίες και από τα έσοδα πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
Η Επιτροπή Υποτροφιών, αποτελούμενη από μέλη τού Δ.Σ. τής Φ.Ε., μετά την εξέταση των αιτημάτων των γονέων και ανάλογα με τις δυνατότητες τού Ταμείου, χορηγεί υποτροφίες με τη μορφή εκπτώσεων επί των διδάκτρων.
Αίτηση μπορούν να υποβάλουν:

Ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 οι εγγραφές νέων μαθητών στα Αρσάκεια Σχολεία (για μαθητές που θα φοιτήσουν το σχολικό έτος 2018-2019). Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται διαδικτυακά μέσω ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα των Εγγραφών εδώ.