Ημερολόγιο

Φεβρουάριος 2023
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 5 1 2 3 4
week 6 5 6 7 8 9 10 11
week 7 12 13 14 15 16 17 18
week 8 19 20 21 22 23 24 25
week 9 26 27 28
Κλειστά όλα τα σχολεία στην Αττική αύριο Δευτέρα 6-2-2023 λόγω καιρικών συνθηκών με απόφαση του περιφερειάρχη.
Τα Αρσάκεια θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση.

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για τις ανάγκες των Αρσακείων Νηπιαγωγείων τής Αθήνας θα προσλάβει νηπιαγωγό (ΠΕ 60).

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται πατώντας εδώ
και να επισυνάψουν το βιογραφικό τους στα Ελληνικά μέχρι και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023.

Απαραίτητες προϋποθέσεις: διδακτική εμπειρία, βαθμός πτυχίου «άριστα» ή «λίαν καλώς», εγγραφή στην Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών.

Τα κατατακτήρια διαγωνίσματα της Α΄ Γυμνασίου του σχολικού έτους 2021-22 θα διεξαχθούν ως εξής:

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής τού Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ. για Α.Ε.Ι.) και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ. για Ι.Ε.Κ.): Από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή και των δύο Μηχανογραφικών Δελτίων (για Α.Ε.Ι. και Ι.Ε.Κ.) ξεκινούν την Δευτέρα 19 Ιουλίου και έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου.

Δείτε εδώ την ύλη για τα κατατακτήρια διαγωνίσματα ξένων γλωσσών:

Αγγλικά, εδώ

Γαλλικά, εδώ


Γερμανικά, εδώ

Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες

ΦΕΚ : Εξέταση υποψηφίων με αναπηρία & ειδικές εκπαιδ. ανάγκες

Θα θέλαμε να σάς ενημερώσουμε ότι δυστυχώς το Θερινό Πρόγραμμα 2021 δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Παρά το ότι οι προετοιμασίες για τη διοργάνωσή του είχαν ήδη ξεκινήσει, οι παρούσες υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν ασφαλή λειτουργία του.
Επιπλέον δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις και οδηγίες σχετικά με τους όρους υλοποίησης Θερινών Προγραμμάτων.

Ελπίζουμε ότι το καλοκαίρι τού 2022 θα ξανασυναντηθούμε με ασφάλεια και θα χαρούμε όλοι μαζί το Θερινό μας Πρόγραμμα που τόσο μας έλειψε!

Καλό καλοκαίρι!

Αγαπητοί γονείς,

Την 25 Μαΐου 2018 τέθηκε σε εφαρμογή και στη χώρα μας ο νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός 2016/679 "για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα". Το νομοθέτημα επιβάλλει αυστηρές υποχρεώσεις σχετικά με τη συλλογή και κάθε άλλη πράξη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων και ενισχύει σημαντικά τα δικαιώματα των φυσικών προσώπων, στους οποίους αναφέρονται τα δεδομένα αυτά. Εν προκειμένω πρόκειται για τα δεδομένα που αφορούν εσάς ως γονείς ή κηδεμόνες καθώς και τα δεδομένα των παιδιών σας.

Κατ' αρχάς σημειώνουμε ότι ο νόμος δεν προστατεύει μόνο τα λεγόμενα "ευαίσθητα δεδομένα" που αναφέρονται στην υγεία, τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις κλπ, αλλά ρυθμίζει την επεξεργασία κάθε πληροφορίας που ταυτοποιεί άμεσα ή έμμεσα ένα φυσικό πρόσωπο, όπως το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση κατοικίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο ΑΦΜ κ.λπ.