Αρσάκεια ΨυχικούΑρσάκεια - Τοσίτσεια ΕκάληςΑρσάκεια ΘεσσαλονίκηςΑρσάκεια ΠατρώνΑρσάκεια ΙωαννίνωνΑρσάκεια Τιράνων
ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ
34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο τού 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, πραγματοποιήθηκαν αγώνας δρόμου 5 χλ.και αγώνας παιδιών 1.000 μ στους οποίους έλαβαν μέρος οι μαθητές από το Γ΄Αρσάκειο- Τοσίτσειο Δημοτικό Σχολείο: Καραγιάννης Θ. και Καραγιάννης Κ. από την Α΄ τάξη, Καραγιάννης Β., Καραούλιας Σ., Τσακώνη Ν. και  Ντριγκόγια Δ.. από την Γ΄ τάξη, Καραγιάννη Μ. από την  Δ΄ τάξη, Μωραίτης Π. και Πλεμμένος Π. από την Ε΄ τάξη.
Η επιλογή των μαθητών, -τριών που θα εκπροσωπούν τα Σχολεία μας τόσο σε ομαδικά αθλήματα όσο και σε ατομικά αγωνίσματα στο πλαίσιο των αγώνων ΑΣΙΣ, γίνεται αυστηρά με ευθύνη των καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από το σχολικό έτος 2016-17, η προετοιμασία των αθλητικών ομάδων που εκπροσωπούν τα Αρσάκεια Δημοτικά Σχολεία Ψυχικού και Εκάλης σε αγώνες στο πλαίσιο των ΑΣΙΣ,  θα πραγματοποιείται τόσο κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος  (Φυσική αγωγή, οριζόντιο πρόγραμμα αθλητικών κλπ ), όσο και μετά το τέλος του ημερήσιου διδακτικού ωραρίου ( ώρες 15.00-16.25 ).

μαθήματα κολύμβησης για τις Β΄ τάξεις των Τοσιτσείων Δημοτικών
Τα τελευταία τρία χρόνια το μάθημα της κολύμβησης έχει ενταχθεί με μεγάλη επιτυχία στο ωρολόγιο πρόγραμμα της Β΄ Τάξης των Αρσακείων Τοσιτσείων Δημοτικών Σχολείων Εκάλης μία φορά την εβδομάδα όλο τον χρόνο. Τα παιδιά γνωρίζουν τη διαδικασία, εξοικειώνονται με το νερό, διδάσκονται βασικές αρχές του ελευθέρου και του υπτίου και διασκεδάζουν παίζοντας και κάνοντας βουτιές.

32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2014

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, ενόψει τού 32ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, διοργάνωσε αγώνα μικρών παιδιών επί τής μαραθώνιας διαδρομής.

4ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Στίβου

Την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκαν στον στίβο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης  οι 4οι Εσωτερικοί Αγώνες Στίβου μεταξύ μαθητών των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων από τα τέσσερα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Δημοτικά Εκάλης.

24o Εσωτερικό πρωτάθλημα κολύμβησης Δημοτικών
Την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014 διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 24ο εσωτερικό πρωτάθλημα κολύμβησης Δημοτικών στο κλειστό κολυμβητήριο των Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.

23ο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Στις 6 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης μεταξύ των μαθητών των Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ τάξεων των Αρσακείων - Τοσιτσείων Δημοτικών Ψυχικού και Εκάλης στο κολυμβητήριο των Σχολείων τής Εκάλης.

Εσωτερικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Στις 25 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τους μαθητές των Στ΄ τάξεων των Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης στο κολυμβητήριο των Σχολείων. Συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες και από τα τέσσερα Δημοτικά.

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2012 πραγματοποιήθηκε το 2ο εσωτερικό πρωτάθλημα στίβου μεταξύ μαθητών των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξεων και των τεσσάρων Αρσακείων-Τοσιτσείων Δημοτικών Εκάλης