e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Ανακοίνωση για την πληρωμή διδάκτρων με τη χρήση ενός κωδικού ανά μαθητή.

FE

                                                                                                                                    Ψυχικό, 15 Μαρτίου 2019

Θέμα: Πληρωμή διδάκτρων με τη χρήση ενός κωδικού ανά μαθητή

Αγαπητοί γονείς,

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία), αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλάζει τη διαδικασία ηλεκτρονικής πληρωμής διδάκτρων των μαθητών της. Εισάγει τη διατραπεζική είσπραξη διδάκτρων μέσω της υπηρεσίας DIAS CREDIT TRANSFER (DCT), παρέχοντας τη δυνατότητα πληρωμής διδάκτρων μέσω όλων των Τραπεζών. Έτσι από την 1η Απριλίου του 2019, θα μπορείτε να καταβάλλετε τα δίδακτρα των παιδιών σας μέσω internet/phone banking μόνο με τη χρήση ενός νέου, μοναδικού για κάθε μαθητή, κωδικού πληρωμής (ταυτότητα πληρωμής), που θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά από τις Οικονομικές μας Υπηρεσίες. Τον συγκεκριμένο κωδικό πληρωμής μπορείτε επίσης να αποκτήσετε από την πλατφόρμα προσωποποιημένης πληροφόρησης (στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://portal.arsakeio.gr), κάνοντας χρήση του αριθμού μητρώου του μαθητή και του προσωπικού σας κωδικού πρόσβασης.

Η συγκεκριμένη διαδικασία πληρωμής διδάκτρων, στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε για την συναλλαγή σας την Εθνική Τράπεζα, μέσω internet/phone banking σάς παρέχεται από τη Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία ανέξοδα, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση, ενώ για τυχόν ταμειακή συναλλαγή στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας θα επιβαρύνεστε με έξοδα € 0,20 ανά συναλλαγή πλέον ΦΠΑ. Σε κάθε άλλη περίπτωση, εάν δηλαδή χρησιμοποιήσετε μία από τις υπόλοιπες Τράπεζες για τη συναλλαγή σας, θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα που προβλέπει η τιμολογιακή πολιτική κάθε Τράπεζας.

Επισημαίνεται ότι από την 1η Απριλίου 2019, ημέρα δηλαδή έναρξης της διατραπεζικής είσπραξης διδάκτρων μέσω της υπηρεσίας DIAS, καθίστανται ανενεργοί όλοι οι γνωστοί μέχρι τώρα σε εσάς τραπεζικοί λογαριασμοί της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, επομένως δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικές μεταφορές – καταθέσεις διδάκτρων στους λογαριασμούς αυτούς.

Πλεονέκτημα: Σημειώνεται ότι με τον παρόντα τρόπο πληρωμής η καταβολή των διδάκτρων συνυπολογίζεται στο «χτίσιμο» του αφορολογήτου που χρειάζεται κάθε φορολογούμενος προκειμένου να δικαιούται έκπτωση φόρου στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις Οικονομικές μας Υπηρεσίες.

Ο Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών
Βασίλειος Χρυσανθακόπουλος