Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά τού Σχολικού Εκφοβισμού, που είναι η 6η Μαρτίου, τα τμήματα Γαλλικών τής Β΄ και Γ΄ τάξης τού Αρσακείου Γυμνασίου Πατρών συμμετείχαν σε δράσεις σχετικές με αυτό το φαινόμενο.

Η Β΄ τάξη παρακολούθησε ένα βίντεο με τον Γάλλο ράπερ Soprano, ο οποίος τραγούδησε ένα σχετικό τραγούδι, ενώ η Γ΄ τάξη παρακολούθησε ένα βίντεο φτιαγμένο από Γάλλους μαθητές και βραβευμένο με το δεύτερο βραβείο από το Υπουργείο Παιδείας τής Γαλλίας, με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό.

Δόθηκε, έτσι, στους μαθητές η ευκαιρία να συνομιλήσουν στα Γαλλικά γι’ αυτό το συχνό πλέον φαινόμενο που παρατηρείται στις μέρες μας.

Την επιμέλεια τής εκδήλωσης είχαν οι καθηγήτριες κ. Ν. Σπανογιάννη και Ε. Χαραλαμποπούλου.

Εγγραφείτε στο Νewsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Σχολείο σας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.