Σύμφωνα με την ανακοίνωση τής Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας η μαθήτρια τής Α΄ τάξης τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών Αλεξοπούλου Αναστασία πέτυχε σημαντικές διακρίσεις στους διεθνείς αγώνες τοξοβολίαςOpen Archery Tournament” και “European Youth Cup 2024”, που διοργανώθηκαν στη Σόφια τής Βουλγαρίας από 13 έως 20 Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα:

1. Κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ σύνθετου τόξου νεανίδων.
2. Ως μέλος της ελληνικής ομάδας απέσπασε μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντόπουλο το χρυσό μετάλλιο καταλαμβάνοντας την 1η θέση στο μικτό Ομαδικό U18.
3. Κέρδισε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο τού Open Archery Tournament 2024.
4. Τερμάτισε στην 8η θέση τής ευρωπαϊκής κατάταξης στο ατομικό της αγώνισμα και στην 4η θέση τής ευρωπαϊκής κατάταξης στο μικτό ομαδικό. 

Για περισσότερα πατήστε εδώ και εδώ

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων νιώθουμε υπερήφανοι για τη μαθήτριά μας, συγχαίρουμε αυτή και τους προπονητές της και της ευχόμαστε νέες διακρίσεις!

Εγγραφείτε στο Νewsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Σχολείο σας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.