Ο χειμώνας ήρθε για τα καλά στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού μέσα από τη δημιουργία ενός ξεχωριστού χώρου, γεμάτο χειμωνιάτικα, ευφάνταστα παιχνίδια. Η γωνιά αυτή σχεδιάστηκε με πολλή αγάπη από τη νηπιαγωγό κ. Μαρίνα Παπατζανάκη και περιελάμβανε δραστηριότητες που ενέπνευσαν τα παιδιά να πλάσουν δικές τους ιστορίες, να αυτοσχεδιάσουν και να ανακαλύψουν τη μαγεία τού χειμώνα μέσα από το παιχνίδι.
Φορώντας, λοιπόν, σκουφιά, γάντια και κασκόλ, οι μικροί μας μαθητές επισκέφθηκαν «το Παγοδρόμιο», έπαιξαν με «χιονόμπαλες», έφτιαξαν ζεστή σοκολάτα κι έζησαν τις δικές τους μικρές «χιονισμένες» περιπέτειες.
Το Νηπιαγωγείο μας γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές, χαμόγελα και πολύ παιχνίδι! Κάθε παιδί βρήκε τον δικό του τρόπο να εκφραστεί, να συνεργαστεί και να βάλει λίγη από τη φαντασία του σε αυτό το μικρό χειμωνιάτικο σκηνικό!.






























