Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025 τα μέλη τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τού Α΄Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού Εκάλης επισκέφθηκαν το Σχολείο μας και δώρισαν στους μαθητές και τις μαθήτριες τής Α΄ τάξης το λογοτεχνικό βιβλίο «Λευκή και μαύρη σοκολάτα» τής Γιολάντας Τσορώνη-Γεωργιάδη (εκδόσεις Σαββάλας).

Η τρυφερή ιστορία τού βιβλίου αναδεικνύει τη σημασία τής αποδοχής και τής διαφορετικότητας στο σχολικό περιβάλλον, και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας μαθητές να εμβαθύνουν στις αξίες τής φιλίας και τού σεβασμού. Με μεγάλο ενθουσιασμό, τα παιδιά ξεφύλλισαν το πρώτο λογοτεχνικό βιβλίο που θα αξιοποιηθεί στο μάθημα τής Φιλαναγνωσίας και εντυπωσιάστηκαν από την καλαίσθητη και ευφάνταστη εικονογράφησή του.

Στο τέλος τής επίσκεψης οι μαθητές εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τα μέλη τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την πολύτιμη προσφορά και τη συνεχή στήριξή τους στο έργο τού Σχολείου.

 

Εγγραφείτε στο Νewsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Σχολείο σας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.