Πώς ένα βιβλίο μπορεί ν’ αποτελέσει τη γέφυρα συνάντησης των παιδιών με τις τέχνες; Τι σημαίνει μοντέρνα τέχνη και τι μουσείο;
Απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα έδωσε ο Christopher Hudson, διευθυντής των εκδόσεων τού Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης τής Νέας Υόρκης (ΜοΜΑ), ο οποίος επισκέφθηκε το Σχολείο στις 16 Οκτωβρίου 2018 και συνομίλησε με τους μαθητές τής Γ’ τάξης τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Δημοτικού  Εκάλης.
Βοηθοί του στο ξετύλιγμα των απαντήσεων οι ήρωες-καλλιτέχνες των βιβλίων ΜοΜΑ, τα έργα τους, η τεχνολογία, ένας καμβάς, μαρκαδόροι αλλά και οι ίδιοι οι μαθητές.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία τού εκδοτικού οίκου «Μέλισσα», ο οποίος κυκλοφορεί τα βιβλία τού ΜοΜΑ στα Ελληνικά.
Συντονίστρια εκδήλωσης ήταν η κ. Άννα-Μαρία Βλάσση.

Εγγραφείτε στο Νewsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Σχολείο σας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.