Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι τού Α΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης “Το Σχολείο Αλλιώς” άνοιξε για ακόμη μία φορά τις πόρτες τής δημιουργίας και τής φαντασίας. Οι μαθητές, με την καθοδήγηση τής καθηγήτριας Καλλιτεχνικών κ. Κ. Πρεβενιού, με μεράκι και έμπνευση, κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα γούρια χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φιλοσοφία τής αειφορίας που διέπει το Σχολείο μας.

Έτσι, τα παιδιά επέλεξαν συνειδητά να δουλέψουν με φυσικά υλικά, όπως φυσικό σπάγκο και σχοινί, χαρτί και πήλινα διακοσμητικά, δημιουργώντας μοναδικά χειροποίητα έργα που συνδυάζουν καλλιτεχνική έκφραση και περιβαλλοντική ευαισθησία. Οι δημιουργίες αυτές θα παρουσιαστούν και θα διατεθούν στη χριστουγεννιάτικη εορταγορά τού Σχολείου μας, στις 19 Δεκεμβρίου 2025, στα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, για φιλανθρωπικό σκοπό, προσφέροντας, έτσι, χαρά και σε όσους έχουν ανάγκη.

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για ακόμη μία φορά συνδυάζει τη δημιουργικότητα με την ευαισθησία και τη συνεργασία και μεταμορφώνει απλά, φυσικά υλικά σε μικρά έργα τέχνης γεμάτα αγάπη και μήνυμα ελπίδας!

Το «Καλλιτεχνικό Εργαστήρι: Το Σχολείο αλλιώς!» αποτελούν οι μαθητές/-τριες Αλεξιάδου Μ., Γκρέκη  Αγ.,  Δούνη Κ., Κοντογιάννη Κ., Κουτσαμπά Ηλ., Μπαλαμπάνης Π., Παπάζογλου Β.,  Σκουλούδη Β., Τούρλος Αν., Τζανετάκης Σ.,  Τζερνιά Μ., Τσιαΐρη  Λ., Χάχος  Ελ., Χειρίδης  Μ.

Σας περιμένουμε όλους στις 19 Δεκεμβρίου 2025 στη χριστουγενιάτικη εορταγορά μας!

Εγγραφείτε στο Νewsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Σχολείο σας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.