Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, στο Κλειστό Αμφιθέατρο των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημέρωση των μαθητών τής Α΄ τάξης των Αρσακείων-Τοσιτσείων Λυκείων Εκάλης σχετικά με τη μελλοντική επαγγελματική τους πορεία.

Οι τομείς για τους οποίους ενημερώθηκαν οι μαθητές ήταν ο τουρισμός και η ναυτιλία.
Στόχος ήταν οι μαθητές να αποκτήσουν μια σφαιρική άποψη για τους συγκεκριμένους κλάδους, να γνωρίσουν τα logositcs και την εφοδιαστική αλυσίδα και να πληροφορηθούν για τις επαγγελματικές τους προπτικές εάν επιλέξουν να σπουδάσουν Οικονομικά ή Διοίκηση Επιχειρήσεων. 

Οι βασικοί ομιλητές ήταν εξέχοντα στελέχη τής σύγχρονης ελληνικής επιχειρηματικής πραγματικότητας και συγκεκριμένα οι:

•  κ. Δανάη Μπεζαντάκου, CEO – NAVIGATOR SHIPPING CONSULTANTS & Concept Founder – YES FORUM
•  κ. Κατερίνα Σταθοπούλου, Executive Director – Investments & Finance
•  κ. Βάντα Κωστοπούλου, Managing Director – Arkas Hellas
• κ. Μαρία Παλαιοθόδωρου, Happiness Officer – MARINE TRAFFIC
• κ. Νικόλαος Επιτροπάκης, Data Scientist – MARINE TRAFFIC
• κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος τού Ομίλου AIROTEL & Πρόεδρος τού
     Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου τής Ελλάδας

Το Σχολείο ευχαριστεί θερμά τους ομιλητές για την παρουσία τους και την εμπεριστατωμένη ενημέρωση που προσέφεραν στους μαθητές.

Εγγραφείτε στο Νewsletter

Ενημερωθείτε για τα νέα μας και μείνετε συντονισμένοι με όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Σχολείο σας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.