e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Η γλυκιά υποδοχή στα πρωτάκια μας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022. Οι μαθητές τής Στ΄ τάξης τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού καλωσόρισαν τους μαθητές τής Α΄ τάξης στη μεγάλη αγκαλιά του σχολείου μας.

Οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές πιασμένοι χέρι χέρι κατευθύνθηκαν στο υπαίθριο θεατράκι των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, για να γιορτάσουν με τραγούδια και χαρά το πρώτο και μεγάλο βήμα που κάνουν τα πρωτάκια μας στο Δημοτικό.

Στην αρχή τής εκδήλωσης η Διευθύντρια, κ. Πόλυ Ανδριανοπούλου υποδέχθηκε με τρυφερά λόγια τούς μαθητές.
Στη συνέχεια, τα παιδιά τραγούδησαν χαρούμενα τραγούδια και παρουσίασαν ευφάνταστα θεατρικά δρώμενα. Μάλιστα οι μαθητές τής Στ΄ τάξης έδωσαν ξεχωριστή θεατρική διάσταση στους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι μαθητές στο σχολείο.
Ακολούθησαν οι αθλητικές δραστηριότητες που πλημμύρισαν με χαρά και ενθουσιασμό μικρούς και μεγάλους. Τα πρωτάκια μας σήκωσαν στον αέρα τα πολύχρωμα αερόστατα τής συνεργασίας.
Η όμορφη και συγκινητική γιορτή έκλεισε με δώρα που προσφέρθηκαν στους μικρούς μαθητές μας, ένα πρακτικό τσαντάκι φαγητού κι ένα γλυκό κέρασμα.
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων τού Γ΄ Αρσακείου Δημοτικού Ψυχικού χάρισε στα πρωτάκια μας ένα όμορφο αναμνηστικό καπελάκι.
Καλή Αρχή, μικρά μας μαθητούδια! Να είναι η πορεία σας στο Δημοτικό Σχολείο γεμάτη με γνώση, χαρά, συνεργασία και πολύτιμες φιλίες!