e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Σύσσωμη η μαθητική και η εκπαιδευτική κοινότητα του Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού έστειλε ευχές στο πλαίσιο του προγράμματος MAKE-A-WISH Ελλάδας. Ευχές πραγματοποιήθηκαν, καρδιές αγαλλίασαν και τα παιδιά μας απέσπασαν έπαινο συμμετέχοντας σε έναν διαγωνισμό που διαφέρει από τους συνηθισμένους…
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά!
Ας σκεφτούμε ότι πίσω από κάθε αστέρι υπάρχει μία δυνατή μάνα και ένας ακλόνητος πατέρας που αποδεικνύουν καθημερινά ότι τη ζωή πρέπει να την κοιτάμε στα μάτια με θάρρος, τόλμη και ήθος.
Ας αναλογιστούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι, που δεν έχουμε ένα τέτοιο αστέρι στην οικογένειά μας, ποιες είναι οι πραγματικές δυσκολίες και ας διδάξουμε στα παιδιά μας να εκτιμούν όσα έχουν, να αγαπούν τον συνάνθρωπο και να μην προβαίνουν σε αλόγιστες ενέργειες χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.
Κάπου εκεί έξω υπάρχει η πραγματικότητα, που συχνά είναι σκληρή και άδικη. Όμως κάπου εκεί έξω υπάρχει και η αξιοπρέπεια, το θάρρος, η καλοσύνη και η ανθρωπιά. Όλα αυτά τα σκεπάζει ένας απέραντος ουρανός που λέγεται ελπίδα…
Στο Α΄ Αρσάκειο Γυμνάσιο Ψυχικού εμείς οι δασκάλες και οι δάσκαλοι είμαστε υπερήφανοι για κάθε αστέρι και ευχόμαστε σε όλα τα αστέρια μας να υλοποιηθούν οι ευχές τους!