e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ομάδα μαθητών της Γ’ τάξης του Α’ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συμμετοχή στο 8ο Μαθητικό Μοντέλο Ο.Η.Ε των Αρσακείων Σχολείων, που διοργανώνεται στο Αρσάκειο Σχολείο Πατρών από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου 2022. 
Οι μαθητές, που εκπροσωπούν τη Σερβία στο συγκεκριμένο Συνέδριο, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ενημέρωση από τη Μορφωτική Ακόλουθο κ. Andela Ristic σχετικά με τα θέματα των Επιτροπών και στη συνέχεια, υπέβαλαν τις δικές τους ερωτήσεις. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των μαθητών και της κ. Rustic με επίκεντρο μείζονα κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά θέματα. Τα παιδιά την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά της και εκείνη, με τη σειρά της, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους σε ένα τόσο απαιτητικό Συνέδριο.
Τους μαθητές συνόδευσε η κ. Μαριλένα Γιαννάκη, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας του Σχολείου μας και υπεύθυνη για την προετοιμασία του Μαθητικού Μοντέλου Ο.Η.Ε.- M.U.N. Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι μαθητές: Δρίβα Ελένη (Γ1), Βλάχου  Ολίβια (Γ3), Κράλλης Νικόλαος (Γ3), Κούρτης Χαράλαμπος (Γ4) και Τσακώνη Μαρία-Ελένη (Γ4).