e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία διοργάνωσε για πρώτη φορά την «Ημέρα Φυσικών Επιστημών: Πειραματίζομαι, Συν-ερευνώ, Διαγωνίζομαι», η οποία περιελάμβανε Διαγωνισμό Πειραμάτων, Πειράματα επίδειξης και Διαγωνισμό γνώσεων με τη μορφή ψηφιακού quiz .
Από το Σχολείο μας έλαβαν μέρος στις δράσεις αυτές 45 μαθητές και πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα:
Στον διαγωνισμό πειραμάτων κατέκτησε την 3η θέση η ομάδα του Σχολείου μας, στην οποία συμμετείχαν οι μαθήτριες τής Γ΄ τάξης Μαρία Καμάρη και Λυδία Κιάτου και οι μαθητές τής Β΄ τάξης Νικήτας Γραμμενίδης και Νικόλας Μαργαρίτης.
Στον διαγωνισμό γνώσεων με τη μορφή ψηφιακού quiz για μαθητές τής Γ΄ τάξης Γυμνασίων έφτασαν στον τελικό δύο ομάδες από τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Εκάλης. Σε κάθε ομάδα συμμετείχαν δύο μαθήτριες από το δικό μας σχολείο και δύο μαθητές από το Β΄ Γυμνάσιο.
Στην νικήτρια ομάδα συμμετείχαν οι μαθήτριες: Ειρήνη Δεμενεοπούλου και Ελένη- Μαρία Παπαδοπούλου από το Σχολείο μας και από το Β΄ Γυμνάσιο οι Αθανάσιος Καούσιας και Βασίλειος Προυσαλίδης.
Στην άλλη ομάδα τού τελικού συμμετείχαν από το Σχολείο μας οι μαθήτριες Ελπίδα Πράπα και Θεοδώρα Ποδηματά, και από το Β΄ Γυμνάσιο οι μαθητές Ευστράτιος Ρέππας και Αναστάσιος Χαμπάκης.