e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 οι μαθητές των Αρσακείων-Τοσιτσείων Γυμνασίων Εκάλης διοργάνωσαν, στο Θέατρο των Σχολείων, χριστουγεννιάτικο παζάρι για φιλανθρωπικό σκοπό.


Οι μαθητές των Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων τού Β΄ Αρσακείου-Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης ετοίμασαν και προσέφεραν προς πώληση σπιτικά αλμυρά και γλυκά εδέσματα, χυμούς και αναψυκτικά, κοσμήματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Επίσης, διατέθηκαν προς πώληση κοσμήματα και χριστουγεννιάτικα στολίδια τα οποία οι ίδιοι οι μαθητές κατασκεύασαν με τη χρήση 3D printer και με την καθοδήγηση τής καθηγήτριας Πληροφορικής κ. Ξένιας Τριάντη.

Τον συντονισμό τής δράσης είχε ο υποδιευθυντής τού Σχολείου κ. Χρήστος Δευτεραίος, ενώ την καθοδήγηση των μαθητών είχαν οι καθηγητές κ. Λάσκαρης Ιατρόπουλος, Κατερίνα Ζαχαροπούλου και Λουκία Σπυράτου.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα προσφερθούν στη ΜΚΟ «Make a Wish», στο Κέντρο Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Άνοιξης ατόμων-παιδιών με νοητική υστέρηση ή και αυτισμό, στη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα» και στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».