e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 οι γονείς των νηπίων και των προνηπίων τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρώτη ενημερωτική - εκπαιδευτική συνάντηση ψυχοπαιδαγωγικού χαρακτήρα, που οργάνωσε το Νηπιαγωγείο, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Σντονίστρια των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης δρ. Αικατερίνη Ιωακειμίδου, η οποία καλωσόρισε με θέρμη τους γονείς στην οικογένεια των Αρσακείων και τους μίλησε για την ιστορία των Σχολείων και τη σπουδαιότητα τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.
Στη συνέχεια, η Προϊσταμένη τού Νηπιαγωγείου κ. Βασιλική Πάχτα παρουσίασε στους γονείς ηλεκτρονική προβολή με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μέσα από την οποία τους ενημέρωσε για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, καθώς και για τη γενικότερη λειτουργία τού Νηπιαγωγείου.
Επίσης, παρουσιάστηκε στους γονείς το πρόγραμμα τού νέου διευρυμένου ωραρίου τού Νηπιαγωγείου, καθώς και οι καινούργιες δραστηριότητες που θα λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα στη διάρκεια τής μεσημβρινής απασχόλησης.
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Υπεύθυνη τής Συμβουλευτικής Υπηρεσίας των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης κ. Δέσποινα Ιακώβου, η οποία μίλησε στους γονείς για τις βασικές αρχές διαπαιδαγώγησης που θα βοηθήσουν στην ομαλή φοίτηση των παιδιών στο Νηπιαγωγείο.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και διάλογο ανάμεσα στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
Την εκδήλωση τίμησε, επίσης, με την παρουσία της η Διευθύντρια τού Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης κ. Θεοδώρα Κωνσταντινίδου.