e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες του και προσκάλεσε όλους τους νέους και ενδιαφερόμενους υποψήφιους μαθητές για την επόμενη σχολική χρονιά 2016-2017 και τους γονείς τους σε συνάντηση πρώτης γνωριμίας.
Οι νέοι μαθητές προσήλθαν στο Νηπιαγωγείο μαζί με τους γονείς τους, γνωρίστηκαν με τις εκπαιδευτικούς, φόρεσαν τα αναμνηστικά καπέλα και αυτοκόλλητα και ξεναγήθηκαν στις αίθουσες τού Νηπιαγωγείου. Εκεί τα παιδιά με τις νηπιαγωγούς συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες. Έπαιξαν διασκεδαστικά και κινητικά παιχνίδια, δοκιμάστηκαν σε διαγωνισμούς γνώσεων, δημιούργησαν ευφάνταστες ιστορίες και φυσικά ζωγράφισαν. Στη συνέχεια παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί μεταφέρθηκαν στην αυλή τού Νηπιαγωγείου, όπου συμμετείχαν όλοι μαζί σε κινητικά παιχνίδια και ασκήσεις κυκλικής γύμνασης και διασκέδασαν με σκυταλοδρομία μπαλονιών και υπαίθρια ζωγραφική.
Στο τέλος αποχαιρετίστηκαν παίρνοντας όλοι το αναμνηστικό τους Δίπλωμα Συμμετοχής, δώρα και κεράσματα από το Νηπιαγωγείο.
Η συνάντηση αυτή έγινε με σκοπό να δώσει στους μικρούς μαθητές την ευκαιρία να σχηματίσουν μία εικόνα από τους χώρους τού Νηπιαγωγείου και να αποκτήσουν την πρώτη τους θετική εμπειρία από την επαφή τους με αυτό, ώστε κάθε παιδί να είναι σε θέση να συμμετέχει ενεργά στη λήψη τής απόφασης σχετικά με την επιλογή τού Σχολείου που θα φοιτήσει.



Αφίσα για την εκδήλωση