e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, τελευταία ημέρα λειτουργίας τού Σχολείου πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης οργάνωσε συνάντηση γονέων και φιλανθρωπικό παζάρι με τα στολίδια για το δέντρο, τις ευχετήριες κάρτες και τα ημερολόγια για τη νέα χρονιά που φτιάξανε τα παιδιά.
Το μεσημέρι το Νηπιαγωγείο άνοιξε τις πόρτες του και οι γονείς ήταν καλεσμένοι να περάσουν όλοι μαζί τις τελευταίες στιγμές τού 2016, πίνοντας τσάι ή καφέ μέσα σε ένα κλίμα ζεστό και εορταστικό, προσφέροντας παράλληλα και την αγάπη τους σε κάποιους που την έχουν περισσότερο ανάγκη.
Ο μπουφές γέμισε νοστιμιές, αρώματα και χειροποίητες σπιτικές λιχουδιές.
Στον χώρο τού Νηπιαγωγείου εκτέθηκαν ονομαστικά και ανά τμήμα οι κατασκευές και τα στολίδια που έφτιαξε το κάθε παιδί μέσα στον Δεκέμβριο. Οι γονείς είχαν την ευκαιρία να «αγοράσουν» τις χειροτεχνίες τού παιδιού τους, προσφέροντας κατά την κρίση τους χρηματικό ποσό στον κουμπαρά τής Πράξης Αγάπης.
Επίσης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις νηπιαγωγούς των παιδιών τους αναφορικά με την πρόοδο και την εξέλιξη τού κάθε παιδιού, και να παραλάβουν τα έντυπα με τις χειροτεχνίες και τα φύλλα εργασίας με όλα όσα έκαναν και έμαθαν τα νήπια και τα προνήπια για τις γιορτές και τα έθιμα τού Δωδεκαήμερου.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και ο προορισμός τής φιλανθρωπικής πράξης θα κοινοποιηθεί με προσεχή ανακοίνωση.
Γονείς, παιδιά και νηπιαγωγοί αντάλλαξαν ευχές, αγκαλιές και φιλιά και έδωσαν ραντεβού στο Νηπιαγωγείο το 2017!