e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση πρώτης γνωριμίας των μαθητών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης με τις νηπιαγωγούς τους.
Η συνάντηση αυτή αποτελεί μια πρώτη σύντομη επαφή που αποσκοπεί στη γνωριμία των παιδιών με την υπεύθυνη νηπιαγωγό τους, αλλά και μεταξύ τους, και είναι βασική προϋπόθεση για τη θετική και απρόσκοπτη εκκίνηση τής νέας σχολικής χρονιάς.
Τα νήπια και τα προνήπια που θα φοιτήσουν εφέτος (2017-2018) στο Νηπιαγωγείο είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν άλλη μία φορά το καινούργιο σχολείο τους πριν από την επίσημη έναρξη τής νέας σχολικής χρονιάς.
Οι μικροί μαθητές ήρθαν στο Νηπιαγωγείο με τους γονείς τους και περιηγήθηκαν στο νέο περιβάλλον, μέσα σε χαρούμενη ατμόσφαιρα. Τα παιδιά γνώρισαν τις νηπιαγωγούς και τα τμήματά τους και εξερεύνησαν τα ντουλάπια τους, τις γωνιές με τον εξοπλισμό και τα παιχνίδια.
Τα παιδιά κάθε τμήματος γνωρίστηκαν μεταξύ τους και κλήθηκαν να ανακαλύψουν τα δώρα καλωσορίσματος, μία κασετίνα για τη ζωγραφική στο σπίτι τους και ένα παιδικό καπέλο για τα διαλείμματα στην αυλή, και τα δύο με το σύμβολο τού καινούργιου τους Σχολείου.
Η συνάντηση αυτή αποτελεί και μια πρώτη και σύντομη ενημερωτική συνάντηση με τους γονείς, στο πλαίσιο τής συνεργασίας σχολείου και οικογένειας.
Οι γονείς παρέδωσαν στην υπεύθυνη νηπιαγωγό τού τμήματος τού παιδιού τους τον φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά τής φοίτησης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για θέματα που αφορούν στη φοίτηση των παιδιών και την καθημερινή λειτουργία τού Νηπιαγωγείου.