e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης η πρώτη ενημερωτική-εκπαιδευτική συνάντηση παιδαγωγικού χαρακτήρα για τους γονείς των νηπίων και των προνηπίων.
Η Προϊσταμένη τού Νηπιαγωγείου κ. Β. Πάχτα αρχικά καλωσόρισε τους γονείς και τους σύστησε το διδακτικό προσωπικό.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε η Συντονίστρια των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης δρ. Αικ. Ιωακειμίδου, η οποία ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους καλή σχολική χρονιά και υποδέχθηκε τους νέους γονείς στην οικογένεια των Αρσακείων μιλώντας για τα πιο σημαντικά σημεία τής ιστορίας τους.
Στη συνέχεια η κ. Β. Πάχτα παρουσίασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και τα είδη των δραστηριοτήτων που υλοποιούνται σε αυτό, καθώς και τη γενικότερη λειτουργία τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου μέσα από ηλεκτρονική προβολή με πολλά παραδείγματα από την καθημερινή ζωή στο Νηπιαγωγείο.
Ακολούθως μίλησαν στους γονείς οι υπόλοιπες νηπιαγωγοί και διδάσκουσες, οι οποίες με τη σειρά τους παρουσίασαν τα μαθήματα των εξειδικευμένων δραστηριοτήτων που έχει αναλάβει να διδάξει η κάθε μια στα νήπια και τα προνήπια εφέτος, τόσο στο καθημερινό Ωρολόγιο Πρόγραμμα όσο και στο Πρόγραμμα των Δημιουργικών Απογευματινών Δραστηριοτήτων.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις από τους γονείς προς τις εκπαιδευτικούς και μικρό διάλογο, ενώ όλοι αντάλλαξαν ευχές για καλή πρόοδο και δημιουργική σχολική χρονιά.