e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την τελευταία ημέρα λειτουργίας τού Σχολείου πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης οργάνωσε το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι του και την Τρίτη Συνάντηση Γονέων.
Οι γονείς των νηπίων και των προνηπίων ήταν προσκεκλημένοι στο Νηπιαγωγείο το μεσημέρι τής ημέρας αυτής προκειμένου να περάσουν όλοι μαζί τις τελευταίες στιγμές τού 2017 στο Νηπιαγωγείο σε ένα κλίμα ζεστό και εορταστικό.
Τα νήπια και τα προνήπια τους υποδέχτηκαν και συνεχίζοντας το έθιμο τής ημέρας τους τραγούδησαν με χαρά τα κάλαντα και κάποια από τα αγαπημένα τους χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Στη συνέχεια τους οδήγησαν στα τραπέζια τού παζαριού όπου είχαν εκθέσει τις ευχετήριες κάρτες και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που κατασκεύασαν τα ίδια τις προηγούμενες ημέρες στις τάξεις τους.
Οι γονείς κλήθηκαν να «αγοράσουν» τις δημιουργίες των παιδιών τους, προσφέροντας κατά βούληση ένα χρηματικό ποσό στον κουμπαρά τού παζαριού.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Τέλος, οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις νηπιαγωγούς για την πρόοδο των παιδιών τους, ενώ φεύγοντας παρέλαβαν τα τεύχη με τα φύλλα εργασίας και τις δημιουργίες των παιδιών για τα Χριστούγεννα.