e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όλους τους γονείς για τη συμπαράσταση και ενεργό ανταπόκρισή τους στο φιλανθρωπικό παζάρι που πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο στο πλαίσιο τής Πράξη Αγάπης για τα Χριστούγεννα και το Πάσχα των σχολικών ετών 2014-2015 και 2015-2016.
Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε και καταμετρήθηκε στις τακτικές συνεδριάσεις τού ιδακτικού συλλόγου ανήλθε στα 1.071,20€. Κατόπιν ομόφωνης απόφασης το ποσό αυτό δόθηκε ως δωρεά στον εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά «Το χαμόγελο τού παιδιού».
«Το χαμόγελο τού παιδιού» είναι ένας εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που αντιμετωπίζει καθημερινά προβλήματα των παιδιών. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Βασίζεται στις υπηρεσίες τού κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, νοσοκομεία κ.ά.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.
Ως εθελοντικός οργανισμός στηρίζει τους θεσμούς, ώστε να γίνουν αποδοτικότεροι σε θέματα παιδιών. Το «χαμόγελο τού παιδιού» δεν βγαίνει ποτέ στον δρόμο ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή εκδίδεται νόμιμη απόδειξη με το λογότυπο τού Συλλόγου.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα τού οργανισμού http://www.hamogelo.gr/

Συνημμένα διαβιβάζουμε την ευχαριστήρια επιστολή.