e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Οι μαθητές τής Γ΄ τάξης τού Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, επισκέφθηκαν το κατάστημα i-Bank τής Εθνικής Τράπεζας, στην πλατεία Αριστοτέλους.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη μοναδική i-Bank τής πόλης. Ο υπεύθυνος του καταστήματος αφού καλωσόρισε τους μαθητές, τους μίλησε για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του το συγκεκριμένο τραπεζικό κατάστημα, καθώς και για τα πλεονεκτήματα τού Internet Banking. Με την εξαιρετική παρουσίαση οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με το επάγγελμα τού τραπεζικού και τους τομείς στους οποίους μπορεί να εργαστεί όποιος αποφασίσει να επιλέξει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Το ενδιαφέρον των παιδιών παρέμεινε αμείωτο και βομβάρδισαν, στην κυριολεξία, τον υπεύθυνο τού καταστήματος με ερωτήσεις. Έτσι του δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν για γνωστές αλλά και αθέατες πλευρές τού τραπεζικού επαγγέλματος.
Από τις συγκινητικές στιγμές τής επίσκεψης ήταν η συνάντηση με τη κ. Χριστίνα Βαρλάμη, στέλεχος τού καταστήματος στο premium banking και παλιά απόφοιτη τού Αρσακείου.
Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγητές κ. Αποστολία Δεμερτζή, Ελένη Μπίκου και Βασίλειος Τεμπερεκίδης.