e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Μουσικές εξαίσιες ξεχύθηκαν από το κατάμεστο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 στο πλαίσιο τής διοργάνωσης τού Α΄ Διασχολικού Φεστιβάλ Χορωδιών.
Χορωδίες από σχολεία τής Θεσσαλονίκης συμμετείχαν στο Φεστιβάλ που διοργάνωσε το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους Απογευματινούς Ομίλους και τον Σύλλογο Αποφοίτων, χαρίζοντας σε όλους τους παρευρεθέντες στιγμές απόλαυσης και συγκίνησης.
Την Πέμπτη 2 Απριλίου τραγούδησαν οι χορωδίες των: 1ου Δημοτικού Σχολείου Μηχανιώνας, Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου κωφών και βαρηκόων μαζί με τη τη Δημοτική Χορωδία Αιγινίου Fons Musicalis, Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Ευόσμου, 1ου Γυμνασίου Τούμπας, 32ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης και Αρσακείων Σχολείων (Γυμνασίου – Λυκείου και Αποφοίτων).
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των Φωνητικών και Ορχηστρικών Συνόλων τού Αστρινίδειου Ωδείου και τού Ωδείου Ε. Σαμαρά.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο συνθέτης και απόφοιτος τού Αρσακείου Λυκείου Εκάλης Νικόλας Λειβαδίτης, ο οποίος παρουσίασε τραγούδια του με ερμηνεύτρια τη Μαρία Καλούδη και συμπράττοντας με τις χορωδίες Fons Musicalis και Ειδικού Γυμνασίου – Λυκείου κωφών και βαρηκόων.
Την Παρασκευή 3 Απριλίου παρουσιάστηκαν οι χορωδίες των: Αρσακείου Δημοτικού Θεσσαλονίκης, 1ου Γυμνασίου Εχεδώρου (Σίνδου), 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά, 1ου Γενικού Λυκείου Τριανδρίας, 1ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου και Αρσακείων Σχολείων (Γυμνασίου – Λυκείου και Αποφοίτων).
Οργανική μουσική παρουσίασαν οι απόφοιτοι Χριστίνα Τζίμπα (πιάνο) και Γιώργος Σωτηρούδης (βιολί).
Τις εκδηλώσεις και των δύο ημερών παρουσίασαν με ζωντάνια και κέφι οι απόφοιτοι τού Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης Βασίλης Δόκαλης, Ρέα Σαμαροπούλου, Χρήστος Σερέφας και Ιωάννα Χαλκιά, φοιτητές πια.

Για το πρόγραμμα του φεστιβάλ πατήστε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ