e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Η εικονική επιχείρηση, στο πλαίσιο τού ΣΕΝ/SEN-JA, που συνέστησαν οι μαθητές τού τμήματος Α΄1 τού Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη των καθηγητριών τους κ. Αναστασίας Πιλωνά, Ολυμπίας Σφυρίδου και Μαρίας-Αμαλίας Βέργουλα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 μαθητικές ομάδες τού προγράμματος "Εικονική Επιχείρηση" που προκρίθηκαν για να διαγωνιστούν στον τελικό πανελλαδικό διαγωνισμό για την "Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2017", που θα διεξαχθεί στις 28 Απριλίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».
Η "THESSeeker" είναι μια πολιτιστική εταιρεία που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και πραγματοποιεί θεματικές διαδρομές και εναλλακτικές ξεναγήσεις, γαστρονομικούς περιπάτους, εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια παιδιών και ενηλίκων και εικαστικές δράσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση αναζητήστε στην ιστοσελίδα τής εταιρείας: https://thesseekerarsakeio.wixsite.com/thesseekerarsakeio και στο ιστολόγιο τού Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης http://arsakeiolykeiothess.blogspot.gr/2017/02/thesseeker.html