e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές τής Α΄ τάξης τού Αρσακείου Λυκείου Θεσσαλονίκης, που εκπονούν την ερευνητική εργασία με θέμα «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση», επισκέφτηκαν την εταιρεία «hellofrom».
Η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο τής δημιουργίας ενθυμίων και αποτελεί μια δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση με στόχο την ανάδειξη των αντικειμένων που δημιουργούν νέοι καλλιτέχνες εμπνεόμενοι από την πόλη τής Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Κωνσταντίνος Δρακώτης και η κ. Ρωξάνη Φαλτζή μίλησαν στους «μικρούς επιχειρηματίες» για τις βασικές αρχές τού μάρκετινγκ και για την ανάγκη των ανθρώπων να διατηρούν τις εμπειρίες τους μέσω τής αγοράς αναμνηστικών.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο και να συζητήσουν με τους οικοδεσπότες τους, οι οποίοι αποτελούν την εθελόντρια εταιρεία στον πλαίσιο τού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» τού Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων.
Τους μαθητές συνόδευσαν η κ.Ολυμπία Σφυρίδου, πληροφορικός, και η κ.Αναστασία Πιλωνά, οικονομολόγος, υπεύθυνες για το πρόγραμμα τού ΣΕΝ/JA.