e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15 Ιανουαρίου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Λυκείων ΑΣΙΣ, διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης.

Συμμετείχαν συνολικά 17 αντιπροσωπευτικές ομάδες μαθητών και μαθητριών από σχολεία-μέλη των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και στο πλαίσιο τού αθλητικού πνεύματος.

Από τα σχολεία τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας συμμετείχε η ομάδα μαθητριών των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού και η αντίστοιχη των Αρσακείων-Τοσιτσείων Λυκείων Εκάλης, η οποία κατέλαβε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο με τις αθλήτριες Τυχοπούλου Σοφία, Καραούλια Αγγελική, Γιαλελή Νίκη, Τριανταφύλλου Ηλιάνα, Μαραμπουτάκη Φράνκα-Μαρία, Μπολολιά Χριστίνα, Μαυρομάτη Βασιλική, Μαυρομάτη Κατερίνα, Γεωργούλια Χρυσάνθη και Παπαγγελοπούλου Ιωάννα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια και τη συμπεριφορά που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια τής διοργάνωσης!