e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Οι μικροί χαριτωμένοι πρωταγωνιστές τής Β΄ τάξης τού Α΄ Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Ψυχικού, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, βρέθηκαν στη Χώρα των Συναισθημάτων τής Αλίκης.
Τι νιώθει; Πότε; Πώς; Γιατί; Είναι θλιμμένη η Αλίκη; Είναι θυμωμένη με την αδερφή της; Ντρέπεται που έγινε τόσο μικρή; Η Αλίκη φοβάται τη Βασίλισσα; Η Αλίκη ζηλεύει την κάμπια; Η Αλίκη είναι τρομοκρατημένη που πάει στο δικαστήριο; Χαίρεται που πίνει τσάι με τον καπελά; Νιώθει αγωνία, γιατί ακολούθησε εκείνον τον λαγό;
Συναισθήματα διαφορετικά γεμίζουν τις στιγμές της τις καθημερινές. Πότε τη γαληνεύουν, τη χαροποιούν, τη δυναμώνουν και πότε την αναστατώνουν, τη στενοχωρούν, την απογοητεύουν…
Καταλαβαίνει πως πρέπει να μπορεί να τα διαχειρίζεται…Και σίγουρα υπάρχουν τρόποι… Και οι φίλοι της, τα τρυφερά δευτεράκια μας, της μαθαίνουν ωραίους και εύκολους τρόπους να κουμαντάρει τα συναισθήματά της και, τελικά, να τα βρίσκει καλά και με τον εαυτό της και τους άλλους.
Και τους απολαύσαμε, λοιπόν, καθώς εντυπωσίασαν τους θεατές με την εκφραστικότητα, τον αυθορμητισμό και τη γλυκύτητά τους!!! Επίσης η Χορωδία-Ορχήστρα των μαθητριών και των μαθητών τής Γ΄ τάξης, κέρδισε τον θαυμασμό όλων.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη γιορτή μας, εδώ.