e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Αγαπημένα μας παιδιά,
Η σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Ήταν μια χρονιά με αρκετές δυσκολίες, αλλά δίδαξε σε όλους μας πολλά!

Ανταποκριθήκατε στην πρόκληση τής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα. Επιστρέψατε στο αγαπημένο μας Σχολείο και πιάσατε το νήμα τής γνώσης από το σημείο που το είχαμε αφήσει.

Ήταν μια σπουδαία χρονιά, γιατί εργαστήκατε με όρεξη, δημιουργικότητα, πρωτοτυπία και σεβασμό για να αναδείξετε μέσα από τις ποικίλες εργασίες σας το σημαντικό γεγονός τής επετείου των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

Πόσους ξεχωριστούς τρόπους βρήκατε για να τιμήσετε τους ήρωες τού 1821;

Γράψατε, ζωγραφίσατε, μιλήσατε γι’ αυτούς με θαυμασμό. Μέσα από τις δράσεις και τις εργασίες σας καταγράψατε την ηρωική τους πορεία και τη συμβολή τους στην παιδεία τού Έθνους μας.

Μέσα από τις εργασίες σας δείξατε ότι είστε υπερήφανοι μαθητές τού Αρσακείου Σχολείου, τού Σχολείου που στήριξαν στους ώμους τους ο Κολοκοτρώνης, ο Μακρυγιάννης, ο Νικηταράς, ο Σολωμός και τόσοι άλλοι.

Εμείς, οι δάσκαλοί σας, δημιουργήσαμε το Επετειακό Ψηφιακό Διαδραστικό Λεύκωμα τού Σχολείου μας για να παρουσιάσουμε με χαρά και συγκίνηση το σύνολο των προσπαθειών σας.

Το λεύκωμα αυτό περικλείει τον δικό σας αγώνα, τη δική σας ορμή, τη δική σας δημιουργικότητα. Να το φυλλομετρήσετε και να το χαρείτε!

Σας ευχόμαστε να στοχεύετε ψηλά και να προοδεύετε! Να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο καλοκαίρι!

Για εμάς, τους δασκάλους σας, είστε οι ήρωες τού 2021!

Οι δικοί μας ήρωες!