e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα στις 25 και 26 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ’ τάξης. Τα παιδιά με τις δασκάλες τους, κ. Δήμητρα Γιαννοπούλου και κ. Κατερίνα Φουντούλη, ξεφύλλισαν το Ψηφιακό Λεύκωμα που είχαν ετοιμάσει τα ίδια με την καθοδήγηση και βοήθεια της καθηγήτριας Πληροφορικής κ. Πωλίνας Πλουμιδάκη. Ένα ένα παιδί μοιράστηκε με τους συμμαθητές του αναμνήσεις από τα χρόνια του Δημοτικού, γεγονός που τα χαροποίησε και τα συγκίνησε ταυτόχρονα. Η συγκίνησή τους όμως κορυφώθηκε με την έκπληξη που τούς επεφύλασσε η κ. Πλουμιδάκη προβάλοντάς τους φωτογραφίες από όλες τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές που έζησαν στο σχολείο από την Α’ ως τη ΣΤ’ τάξη. Στιγμές από εορταστικές εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, εκδρομές, αθλητικές δραστηριότητες, διαλείμματα...στιγμές από γεγονότα που ζωντάνεψαν στα μάτια τους και τα ταξίδεψαν στα έξι υπέροχα χρόνια τους στο Δημοτικό. Καθηγητές και δάσκαλοι αποχαιρέτησαν τους μαθητές μας δια ζώσης και διαδικτυακά ευχόμενοι τα καλύτερα για τη συνέχεια στο Γυμνάσιο!
Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί... Συνεχίστηκαν στην αίθουσα Μουσικής όπου τα Πρωτάκια του Σχολείου μας, μέσα από τρυφερά τετράστιχα που απήγγειλαν με χάρη και καμάρι, ευχαρίστησαν τα Εκτάκια τους που στάθηκαν κοντά τους όλη τη χρονιά και τους ευχήθηκαν «Καλή Πρόοδο στο Γυμνάσιο». Ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων παιδιών έγινε μεγαλύτερος, όταν με τη συνοδεία στο πιάνο, της καθηγήτριας Μουσικής, κ. Φανής Αβρανά, η αίθουσα γέμισε παιδικές χαρούμενες φωνούλες και στο τέλος κάθε τραγουδιού, ζωηρά χειροκροτήματα !
Με μια αναμνηστική φωτογραφία στον χώρο του Στίβου, Εκτάκια και Πρωτάκια αποχαιρέτησαν το Σχολείο, τη Διευθύντρια και τους δασκάλους τους και αλληλοευχήθηκαν « Καλό Καλοκαίρι »!