e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Στο κλίμα των ημερών, και ακολουθώντας τις παραδόσεις, η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα τού Β΄ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, μετά από συνεννόηση με τη Διευθύντρια κ. Νέλλη Παππά, γιόρτασε τις Απόκριες τις δυο τελευταίες ώρες τής Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023.

Μαθητές και καθηγητές φόρεσαν αποκριάτικες στολές, διακόσμησαν τις τάξεις τους και έκαναν διαγωνισμό για την καλύτερη αποκριάτικη φορεσιά, με θέμα: «Τα παραμύθια ξαναζωντανεύουν».

Οι μαθητές δραστηριοποιήθηκαν και αγκάλιασαν με κέφι και φαντασία αυτή την ιδέα των καθηγητών τους. Αντάλλαξαν απόψεις στις τάξεις τους, άντλησαν ιδέες από παιδικά παραμύθια και χαρακτήρες από βιβλία για παιδιά και ντύθηκαν αποκριάτικα με πρωτότυπες και ευφάνταστες στολές!

Επιτροπή εκπαιδευτικών τού Σχολείου μας επισκέφθηκε όλες τις τάξεις και, αφού διασκέδασε με τα παιδιά, επέλεξε τις καλύτερες αποκριάτικες φορεσιές από όλα τα τμήματα.

Η επιτροπή ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές Καλή Σαρακοστή, ενώ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση, με την επάνοδο από τις διακοπές θα δοθούν συμβολικά βραβεία στους μαθητές που διακρίθηκαν.