e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο τής εκδήλωσης με θέμα το περιβάλλον, που διοργάνωσε το Β΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού ως υποψήφιο Σχολείο στο πρόγραμμα «Σχολεία-Πρέσβεις τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», μεταξύ των προσκεκλημένων βρέθηκε και ο απόφοιτος Μανώλης Γιαννίκιος, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τη θέση τού Head of Digital and Business Development τής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας "fyi.news".

Ο απόφοιτος τού Σχολείου μας αντλεί εμπειρία στην επικοινωνία από τρεις πηγές: τη δημοσιογραφία, το μάρκετιγκ και τη μουσική. Απόφοιτος τού Τμήματος ΕΜΜΕ τού ΕΚΠΑ, με προϋπηρεσία σε newsrooms ψηφιακών μέσων, ακολουθώντας την περιέργειά του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδηγήθηκε στον κόσμο των σχετικών εταιρειών. Εκεί συνεργάστηκε με μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα διεθνή και εγχώρια ονόματα. Παράλληλα, διατηρεί την καριέρα του ως ντράμερ, αξιοποιώντας τη μουσική ως μέσο για να δει τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια τής εκδήλωσης αλλά, κυρίως, με το πέρας αυτής, συγκινημένος και χαρούμενος που βρισκόταν ξανά στους χώρους τού Σχολείου όπου φοίτησε, ως επίσημος προσκεκλημένος πια, συνομίλησε με τους μαθητές για θέματα κοινωνικών δικτύων και τής χρήσης τους ως πηγών πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Τους εξήγησε πολλά για τον τρόπο που λειτουργούν και τους έδωσε χρήσιμες κατευθύνσεις για το πώς να τα διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.