e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, στο Θέατρο των Αρσακείων Σχολείων Ψυχικού, ολοκληρώθηκε ο φετινός Αρσάκειος Διαγωνισμός Ορθογραφίας με την ανάδειξη και βράβευση τού καλύτερου ορθογράφου μαθητή ή μαθήτριας από κάθε σχολικό συγκρότημα των Αρσακείων Σχολείων τής Φ.Ε.

Από το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Πατρών βραβεύτηκε η μαθήτρια τής Στ΄ τάξης Παπαδούλα Ζωή. Κατά την τελετή τής βράβευσης η μαθήτρια παρέλαβε το βραβείο της από τον Πρόεδρο τής Φ.Ε. κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη και ως αναμνηστικό δώρο το βιβλίο του «Λεξικό των Παραγώγων και Σσυνθέτων της Νέας Ελληνικής». 

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου κατά την πρωινή συγκέντρωση των μαθητών ο Διευθυντής κ. Ευάγγελος Στάθης, αφού συνεχάρη όλους τους μαθητές και μαθήτριες τής Ε΄ και Στ΄ τάξης που συμμετείχαν στην α΄ φάση τού διαγωνισμού, παρέδωσε τους επαίνους εκ μέρους τής Φ.Ε. στον μαθητή Ζαχαρόπουλο Αθανάσιο και τις μαθήτριες Βαγενά Άννα, Σπίνου Αρετή Νικολία και Ζωή Παπαδούλα που συμμετείχαν στη β΄ φάση τού διαγωνισμού. Επιπλέον συνεχάρη για την ιδιαίτερη επιτυχία της τη βραβευθείσα από την Φ.Ε. μαθήτρια Ζωή Παπαδούλα.