e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Παρότι και αυτή η χρονιά σημαδεύτηκε από την εξάπλωση του κορωνοϊού και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπισή του, το Σχολείο μας ανταποκρίθηκε, για άλλη μια φορά, αποτελεσματικά στην πρόκληση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ταυτόχρονα, όμως, υπηρετώντας όπως κάθε χρόνο την αρσακειακή φιλοσοφία - η οποία θέτει υψηλούς στόχους για την εκπαιδευτική ανέλιξη των μαθητών-πραγματοποιήθηκαν φέτος στο Σχολείο μας ποικίλες σχολικές δράσεις και δραστηριότητες, ενώ οι μαθητές συμμετείχαν σε συνέδρια και διαγωνισμούς, στους οποίους έλαβαν πλήθος διακρίσεων.

 
Δείτε τις Δράσεις μας σε ebook εδώ ή κατεβάστε το pdf από εδώ.

Και από τον χώρο αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα τη λειτουργία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο νέο κτήριο, αλλά και τη λειτουργία πέντε τμημάτων στο Γυμνάσιο. Με νέα, μάλιστα, συμφωνία το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα χρηματοδοτήσει πρόσθετα έργα στον περιβάλλοντα χώρο (χώρος στάθμευσης, γήπεδο 5Χ5 υψηλών προδιαγραφών και φυτεύσεις).

 Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους ένα όμορφο και ασφαλές καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Αικατερίνη Τάτση και ο Σύλλογος Διδασκόντων