e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Πέτρην κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη (ποιητής Χορίλος)
Μία επίμονη σταγόνα νερού ανοίγει τρύπα σε πέτρα.

Αγαπητά μας παιδιά
Με πολλή αγάπη θέλουμε να ενώσουμε τις ευχές όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας για επιτυχία στις εξετάσεις. Φτάσατε ως εδώ δείχνοντας δύναμη, αντοχή, κόντρα σε συνεχείς αλλαγές, δυσκολίες και εμπόδια. Οι εξετάσεις είναι μια εκπαιδευτική διαδικασία ανάλογη με αυτές που τόσα χρόνια έχετε αντιμετωπίσει στη σχολική σας διαδρομή. Και για να έχει η προσπάθειά σας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είναι να συμμετέχετε σε αυτές με τη μαγεία της θετικής σκέψης, η οποία θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την κάθε δυσκολία με διαύγεια, νηφαλιότητα, με ψυχική δύναμη, ορθή κρίση, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα και λιγότερο άγχος.
Νιώστε δυνατοί από την αγάπη και την έγνοια που σας περιβάλλουν οι δικοί σας άνθρωποι αλλά και από την προετοιμασία που έχετε κάνει. Οι γονείς σας και οι καθηγητές σας είναι δίπλα σας, μοιράζονται τις αγωνίες σας και σας στηρίζουν.
Να θυμάστε ότι η ζωή δεν σταματά στα όποια αποτελέσματα των εξετάσεων. Η επιτυχία δεν είναι οριστική. Η αποτυχία δεν είναι το τέλος. Είναι και τα δύο εξίσου σημαντικά. Νέες κορυφές και προκλήσεις θα γεννιούνται διαρκώς στο δρόμο της ζωής σας και θα σας καλούν σε ένα αγώνα έντιμο, ευγενή και προσηλωμένο στους στόχους σας.
Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους.
Στις εξετάσεις της δικής μας αγάπης παίρνετε ΑΡΙΣΤΑ.
Η σκέψη και οι ευχές όλων μας θα σας συνοδεύουν.
Υ.Γ.: Κανένας μαθητής δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει τίποτα σε κανέναν, αντίθετα όλοι πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε στο πλευρό του και τον στηρίζουμε.

Η Διευθύντρια
Ο Σύλλογος Καθηγητών

Ενδοσχολικές εξετάσεις
Α΄ Τάξη - Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ
Β΄ Τάξη - Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ
Γ΄ Τάξη - Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Πανελλαδικές εξετάσεις – Ειδικά Μαθήματα
Για το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων και των Ειδικών Μαθημάτων, πατήστε εδώ